Acties


Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Abonnement Klavertje vier...

Houdt u ook zo van bloemen, maar ben vergeet u vaak om uw bloemen te bestellen/ te kopen bij de bloemist... Of wilt u een mooi cadeau... Bestel dan het abonnement Klavertje vier. Dit abonnement wordt vier weken lang, elke week op vrijdag thuis bezorgd. U wordt elke week verrast met een nieuw samengesteld boeket! Naast dat een abonnement erg leuk is voor u zelf, kunt u deze ook leuk cadeau doen aan familie/vrienden/kennissen uit de omgeving. Vier weken op rij een nieuwe bos bloemen cadeau... dat fleurt de boel lekker op in huis! 

Sale!

Abonnement Klavertje vier

€ 43,80 € 42,00

Abonnement Klavertje vier

€ 43,80 € 42,00

Geniet van een klavertje vier abonnement. U ontvangt vier weken lang, een mooi en vers boeket. Iedere week ontvangt u een nieuwe samenstelling qua boeket, zodat u vier weken lang kunt genieten van een fleurig vers boeket.


1. Bloemen houden van schone vazen... 

Van een schone vaas gaan bloemen stralen... De vaas met een schuursponsje even schoon schrobben en omspoelen.. daar worden bloemen gelukkig van! Daarnaast vinden bloemen een glazen vaas het fijnst! In een glazen vaas hebben bacteriën niet veel kans om te hechten.

2. Stelen van de bloemen...

Voor dat de bloemen mogen stralen op de vaas moeten ze nog even afgesneden worden. Het beste is om dit te doen met een mesje of een scherpe snoeischaar. Niet gaan hakken, breken of iets wat daar op lijkt, want daar worden bloemen niet vrolijk van. Een centimeter van de steel afhalen is al voldoende, dit stukje steel droogt namelijk het snelste uit. Door het afsnijden heeft de bloem weer de mogelijkheid om opnieuw water op te zuigen, en zal hij stralen in de vaas!

3. Blaadjes in het water...

Zorg ervoor dat het blad van de stelen is verwijderd, zodat het niet in het water hangt. Blad in water gaat namelijk rotten, wat ervoor zorgt dat water snel troebel wordt. Bloemen kunnen het water dan niet meer opzuigen, waardoor ze dorst krijgen en gaan hangen. Zorg ervoor dat er niet te veel water in de vaas zit, een laagje is voldoende.. En check elke dag even of je bloemen nog voldoende water hebben. 

4. Voeding...

Wij mensen hebben elke dag een ontbijtje nodig om weer een dag goed te kunnen shine.. Zo hebben bloemen goede bloemenvoeding nodig om te shine in de vaas. Bij elk boeket is er een zakje bloemenvoeding toegevoegd. Dit zorgt er voor dat de bloemen voldoende vitamientjes binnen krijgen.

5. Mooie locatie voor je boeket...

Boeketten staan graag op de voorste rij en het liefst op de mooiste plaats qua temperatuur. Let bij het neer zetten van uw boeket erop dat het niet in de tocht, pal in de zon, bij de verwarming, of naast een fruitschaal staat. Bij warmte verdampt het water te snel, waardoor de bloemen niet voldoende kunnen opnemen. Naast een fruitschaal staan vinden ze niet fijn, want fruit produceert ethyleengas, dit zorgt ervoor dat bloemen snel oud worden.  

6. Water verschonen...

Bloemen vinden het fijn om aandacht te krijgen... zoals er dan vaak gezegd wordt.. praat tegen bloemen... Alleen dan in de zin, geef ze aandacht.. zorg ervoor dat ze om de dag lekker schoonwater krijgen. Mensen houden immers er ook niet van om slootwater of troebel water te drinken...