Over mij

Als klein meisje begon ik mijn zaterdagbaantje in een bloemenkraam, op de hoek van de straat in mijn toenmalige woonplaats Soest. Gezellig babbelend hielp ik de klanten aan een mooie bos bloemen. Voor de ene klant een schitterende grote bos voor een feestje en voor een andere klant een lief klein bosje voor naast een ziekenhuisbed. Wat de reden van het boeket ook is; "Bloemen blijven raken waar woorden niet reiken". 

Eind van zo'n zaterdag ging ik steeds weer naar huis met een arm vol bloemen. Enthousiast als ik ben stond ik elke zaterdagavond weer naast me moeder te kijken naar hoe zij een boeket stond te binden.

M'n mams is bloemist in hart en nieren, dus daar kon ik nog heel wat fijne kneepjes van leren. Steeds maar weer opnieuw trok ik alle bloemen uit de vaas om ervoor te zorgen dat het echt een mooie bos werd. Halverwege de week op woensdag gingen de bloemen weer hoppa uit de vaas en weer opnieuw werd er een boeket gebonden. Tot het moment kwam dat ik echt een mooi boeket kon binden. Wijs zei ik tegen de bloemenman; Ik kan ook boeketten maken hoor. Als antwoord kreeg ik terug; nou laat maar is zien wat je kan. En hupsakee daar ging ik... zaterdag in zaterdag uit stond ik vrolijk de meest uit eenlopende boeketten te binden. Tot op de dag van vandaag is dit mijn passie, heerlijk om mensen blij te maken met een mooie bos bloemen!

Gezien mijn grote passie en droom heb ik besloten om de stap te wagen. Voor mezelf beginnen, wauw wat is dat een uitdaging zeg! Ik start klein, knus en gezellig in Maarsbergen. U bent inmiddels vast nieuwsgierig wie u zal treffen achter dit bedrijf. Mijn naam is Ester Govers-van Eijk, geboren in 1995 en woonachtig in het mooie Maarsbergen.  

Aangezien er nog weinig faciliteiten zijn in Maarsbergen, zie ik mijn kans schoon boeketten rond te brengen in Maarsbergen. Ter informatie; Elke vrijdagochtend koop ik mijn bloemen vers in op de veiling. Gegarandeerd dat u een vers boeket bezorgd krijgt tegen een scherpe prijs!